tiistai 21. helmikuuta 2012

"Last weeks"


Kun koulu ei enään kiinnosta..
Tossa kuvia kuluneista viikoista, päivistä.
Hei taas, sori en oikee oo ehtiny kirjoitella tänne ku on ollu niin paljon menoa että koneella käyminen on jääny vähäiseks mutta nyt kun alko hiihtoloma niin pääsee vähän enemmän kirjottelemaan tänne. Kuluneilla viikoilla on tapahtunu paljon asiaa oon ollu tosi monen henkilön kanssa, Sara on ollu meillä yötä ja niin edelleen, joistain päivistä kerron lyhyesti tähän.
Ystävänpäivänä päätettiin viettää ystävien kanssa aikaa ja mentiin Emmin luokse Saran, Susannan, Susannen, Kian, Veeran ja Wilman kanssa, ostettiin paljon ruokaa ja pidettiin ns. läskeilypäivä sen kunniaks että ollaan kaikki forever alone, oli kyllä super ihana päivä, teen myöhemmin erillisen blogimerkinnän yp:stä kun saan lisää kuvia!
Ja oon ihan super ylpee ittestäni kirjotin Torstaina 7h esseetä josta tuli 14 sivua, nyt voin lomailla hyvin mielin!
Eilisestä sitten, oltiin Linan kanssa menossa solkkuun ja uimaan, solkkuun meneminen onnistui mutta sitten ku ei osattu oikee suunnistaa Mäkelänrinteen uimahallille niin lyötiin viisaat päämme yhteen ja lähdettiin vaa ajelemaan 3B:llä ympyrää ja lopulta tajuttii että oltii kierretty kokoajan samaa paikkaa ja oltiin taas lähtöpisteessä, lopulta kumminki päästiin sinne uimahallille ja uimahallilla oli niin tylsää että päätettiinki lähteä 10minuutin jälkeen itiksen uimahalliin, noo sitten oltiin itäkeksuksen uimahallilla ja unohdettiin käydä vaihtamassa siihen kaappiin se pantti jonka piti olla 1e tai 50cent joten pyydettiin jotain mummoja auttamaan meitä ja ne anto meille sen rahan, ne anto meille 2 50cent molemmille ja tietysti luultiin että ne molemmat piti sinne tunkea ja siinä meni hetki kun molemmat oli tunkenu ne sinne ja tajuttiin että sinne piti tunkea se 1 50centtinen ja sitten yritettiin epätoivosesti ottaa sitä toista kolikkoa molemmilta sieltä pois, no onneks se mummo sitten loppujenlopuks oli kuunnellu meitä ja tuli auttamaa. Vihdoin päästiin uimaan mutta siellä ei ollu ketään hyviä tyyppejä tai mitään semmosia niin lähettiinki jonku 30minuutin päästä ja heti ku oltii laittauduttu ja valmiina siellä ylhäällä kahvilassa sinne uimaan menee hyviä tyyppejä ja sitten alko ottamaa nii paljon päähän.. just my luck!
Mutta joo ihanaa ku hiihtoloma on alkanu ja voi nukkua pitkään, laitan vielä noita ystävänpäivä kuvia lisää kunhan saan kaverilta niitä, mulla ei olekkaan sitten muuta ilmoitusasiaa että taidan mennä katsomaan leffaa, hyvää laskiaista ja illanjatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti