lauantai 12. toukokuuta 2012

"Waiting for summer vacation!"Hey! Tässä tää viikko on taas menny, liikaa kokeita ja liian vähän aikaa, välillä tuntuu että oikeesti pää räjähtää koska ei ehdi edes käydä treeneissä ja tuntuu vaa pahemmalta ajatella että edessä on vielä 6 koetta, mediavihko ja 1 essee ja tuntuu että aika loppuu kesken mut onneks enää vähän alle 3 viikkoa koulua ja sitten pääsee viettämään kesälomaa!
Onneks viikonloput on sentää keksitty ja onneks mulla on ollu edes hitusen aikaa kavereille.
Alkuviikosta oliki hyvät säät ja maanantaina ehtiki olee ulkona ja oltii Miken kaa pelaamassa futista ja sää oli mitä ihanin.
Oon ruvennu taas lenkkeilee enemmän ja enemmän koska toi sää on nii ihana ja tulee nii hyvä fiilis ku pääsee auringonlaskun aikaa juoksemaan toho lähimetsään jossa on hyvät maisemat.
Tiistaina chillailtii Mikel.
Keskiviikkona oltii oopperassa.. tais olla ensimmäinen ja viimenen kerta ku mä lähen minnekkää oopperaan, ainut hyvä puoli siinä oli että sain hyvät unet, illemmalla sitte oltii Veeralla ja katottii jotai kauneushoitoloita Virosta ku ollaan sinne lähössä taas vaihteeks ens viikolla!
Loppuviikko meni kokeisiin lukemisessa ja torstaina käytii ostaa etukätee one moveen liput ja kateltii bikineitä jonka takia meniki loppuilta koska siis ei helvetti anteeks tää mun kiroilu mutta en oikeesti tajua miks mulle ei vaan voi löytyä hyviä bikineitä, ne on joko pieniä ne yläosat tai sitte ympäryysmitalta ihan liian isoja ja oon kattonu nyt kaikki kaupat tyylii läpi että toivottavasti Virosta löytyis jotain.
Perjantaina sitte mentii vihdoin hankkii mulle se pankkikortti Nordeasta jonka saan jo ens viikolla käyttöön jes, loppuillasta olin Kian ja Veeran kaa ja jouduttii pyöräilee joku kilsa kaatosateessa Veeralle ja sit katottii koko loppuilta täykkäreitä!
Eilen sitte vaa chillailtu Saran kaa meillä ja ulkona, illemmal meille tuli vieraita ku veljel ja siskol oli just synttärit nii juhlittii niitä, ei sitte muuta erikoista.
Tänää sitte äitienpäivä ja mummi tulee meille ja vietetää äitienpäivää perheen kesken, i love my mom!
Nyt alko väsyttää iha kauheesti ku en oo oikee vapun jälkee nukkunu hyvin jote kohta vois mennä unten maille, hyvää äitienpäivää kaikille ihanille! ♥

3 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus ja ihania kuvia. Onneks vaan enää pari viikkoa, nii sitten on kesäloma ja kaikki kokeet on ohi. :) Missä oot muokannut/laittanut toi kuvat tollasiin neljän sarjoihin ? :)

    VastaaPoista
  2. KIitos! :) Niimpä onneks ja ihan vaan picasalla. :)

    VastaaPoista
  3. Fanny sun blogi on tosi ihana! :)

    VastaaPoista