maanantai 10. lokakuuta 2011

Note 41 "Tornio"

Hejsan taas pitkästä aikaa!
Hehee en oo oikein taaskaan kirjoitellu tänne kun ei oikee oo ollu aikaa, eli viime viikolla otettiin tiistaista lomaa pikkuserkun Emmin kanssa ja lähdettiin Tornioon sukulaisten luo lomailemaa.
Tiistaina sitten lähdettiin noin 19.00 maissa yöjunalla kohti Torniota, junamatka meni elokuvia katsellessa, videoiden kuvaillessa ja ehdittiinhän me siinä joku 4 tuntia nukkua ennenku juna saapu Kemiin, heräiltiin sitte siinä puol 6 maissa ja Emmin mummi oliki jo juna-asemalla vastassa ja siitä lähdettiin suoraan Emmin mummolle Haaparannalle ja oltiin siellä koko aamu, päivällä taas lähdettiin Ruotsiin Ica Maxiin ostamaan ruokaa ja käytiin mun mummilla ennenku lähettiin Arpelaan pariks päiväks.
Arpelassa me lähettiinki heti kattelemaan paikkoja ja oltii siellä Emmin serkun ja mun pikkuserkun Juhon kanssa ja kateltiin elokuvia yms, torstaina taas myöhään ulkona olemista ja niin edelleen.
Perjantaina hyvästeltiin Arpela ja lähettiin loppuajaks mun mummille ja samana iltana lähdettiin shoppailemaan vaikka mitä ja aivan ihania asioita tuli ostettua ja oli tosi kiva loppuilta kunnes sain varmistuksen ja siitä lähtien sitten oon ollu sinkku, kyllä pahalta tuntu mutta mitäs siitä koska elämä jatkuu! Sitte yöllä päätettiin lähtee ulos salaa ja niin edelleen.. eksyttiin ABC:lle ja oli kyllä kaikenlaista hoikoilua ja onneks sitte lopulta päästiin mun mummille takas koska jos siinä kunnossa oltais eksytty nii ei olis kyllä hyvin käynykkää.
Lauantaina sitte oli viimenen kokonainen päivä Torniossa, ensin käytiin molempien mummien kanssa Ruotsissa etsimässä alunperin kenkiä mutta sitten tulikin löydettyä molemmille talvitakit, loppuillasta tuli oltua ulkona ja vaikka mitä, oli tosi kivaa ja tuntu että Torniossa aika menee paljon nopeammin!
Sunnuntaina aamulla sitten olikin lähtö takaisin juna-asemalle ja hyvästeltiin Tornio, 9h junamatka meni läksyjä tehdessä ja elokuvia katsellessa, oli kyl ihana palata Helsinkiin vaikka kyllä sitä Torniotaki tulee ihan järkyttävä ikävä mutta onneks taas talvilomalla sinne!
Enempää en jaksanut kertoa, eli siis Torniossa tapahtui paljon muutakin mutta tossa tuli jotain yksityiskohtia lyhyesti, loput sitten kuvina siis tämmöinen "pieni" kuvapostaus!

Arpela
Juho
Sampo
Emmi Pörhölä, Fanny Pörholä

Nuta
hiihtämistäTampere
Siinä oli jotain infoa reissusta, kiitos jos luit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti