lauantai 14. heinäkuuta 2012

"Warm days and happy moments"Hei kaikki ihanat lukijat en edes muista milloin viimeks kirjotin tänne ja mistä lähtien mun pitäis kirjoittaa. Kesällä on koneella käynti vähentyny hurjasti ja kirjoittaminen jää sitä rataa vähemmälle.
Olin tossa pari viikkoa sitten torniossa ja lähdin sinne juhannuksena, jotenki ankee fiilis ku olin siellä vaa viikon koska en oikee saanu viettää niin paljoa kavereiden kanssa aikaa. Torniossa oli ihan helvetin huonot säät loppuviikosta ja suunnilleen koko viikko istuttii serkkujen ja kavereiden kanssa kattomassa kauhuleffoja, shoppailemassaki kyl tietysti tuli käytyy. Pientä hiusdraamaa tuli muuten taas käytyä läpi ku piti ostaa semmonen luonnonvaalea väri joka kumminki sitte teki mun hiuksista ruskeeharmaat ja lopulta päädyttiin mun kampaaja serkun kaa siihen että värjätään vaalennusaineella ja käytii laittamassa joku sävyte siellä kampaamossa nii sain nää mun vaaleat takasin. :)
Sitte tulin sieltä tänne Helsinkiin takaisin maanantaina ja sitte lähettiinki heti 8h junamatkan jälkee viettää kavereiden kaa iltaa, sillä oliki hyvä alottaa kotiintulo!
Kokonainen viikko treenausta ennen hesa cuppia ja ei oikee mitää ihmeellistä ku oltu vaa kavereiden kanssa.
Tällä viikolla oli hesa cup joka ei oikee menny sillee ku piti koska pelaajia oli liian vähän ja loukkaantuneita tarpeeks paljon jouduttii luovuttaa koko hesa cupissa joka vähän masens..
mut tutustuttii kivoihi oululaisii poikii hesa cup discon jälkee ja loppupäivät vietettii niien kanssa ja nyt on tullu 2 yötä valvottua kokonaa ku ollaa oltu kaupungilla viettämässä yöelämää.
Ainii melkein unohin, maanantaina lähen sitte viikoks riparille nii en sillonkaa ehi kirjottaa mutta lupaan sen jälkee!
Nyt meen varmaa kattoo pretty little liarssii, sori tää kirjotus jäi vähän vähemmälle mutten jaksanu jokasta yksityiskohtaa tähän laittaa mutta eiköhän kuvista nää enemmän missä oikee oon menny.
xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti