sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Note 16 "Live Love Football"

Noniin nyt pääsin vihdoin kirjottelemaa tänne ku on vihdoin aikaa, eli siis tulin tossa viime keskiviikkona lentokoneella takaisin tänne Helsinkii ja ehin heti olemaan samana päivänä kavereiden kaa, seuraavana päivänä näin taas Villen jota en ollu nähny johki vähän alle 3 viikkoon ja oli taas tosi kiva nähä sitäki!
Sitten olin tossa vissiin lauantaina Kaijan kaa Korkeasaaressa ja mustikkamaalla uimassa ja siel oli tosi kivaa, löydettii sielt Korkeasaaren kaupast semmosia ihania murmeleita jota haluttii, sit vitutti ku ei ollu tarpeeks rahaa! 
Mutta joo Maanantaina alkoki jo Hesa Cup 2011 ja oli ihanaa vihdoin päästä pelailemaa pitkästä aikaa ja vielä nii suureen tapahtumaa, sitte illemmal Maanantaina oltiin Hesa Cupin avajaisissa ja siellä oli niitä ulkomaalasia, no viikko jatku samanlailla eli pelejä ja vaikka mitä mut ei päästy jatkoon perjantain peleihi ja mentiinki vaa kattomaan niitä muiden matseja, enimmäkseen poikien!
Tää Hesa Cup on ollu ehk paras näistä kaikista Hesa Cupeista ja on ollu oikeesti tosi kivaa kaikkien joukkoelaisten kaa!
Eilen olin kattomassa noit Hesa Cupin finaalei hetkenaikaa ja sitten illemmalla olin Villen kaa ja menin niille yökski, mentiin kumminki aika myöhää nukkumaan nii väsyttää ihan mielettömän paljon mut vähä oli kyllä fail!
Tänään oon ollu vaan kotona ja hoitanu pikkuveljee ku kaikki muut on leffassa nii vissii saan rahaa siitä!
Kohta taas ehkä Villelle kattoo nyt kerkeekö tai mitä mutta en jaksa kirjottaa enempää kuulumisii, paitsi että nyt alko futiksesta kokonaan loma ja en tiiä miks mua harmittaa vaikka se onki tosi hyvä asia ettei tarvii käydä treeneis, no mut joo laitan tähä jotain kuvia Hesa Cupista! :)
Tässä oli tämänkertainen postaus! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti