tiistai 23. elokuuta 2011

Note 30 "Be strong"

Hei! Uusi viikko ja uudet puuhat, viikko alko aika masentavasti ku tuli esiin pari surullista asiaa ja niitäkin on sitten tullu selviteltyy ja tuntuu ettei mikään oikeastaan mene sillain miten haluaisi, välillä toivon että kaikki olisi niin kuin ennen, eikä ne asiat kauhean nopeasti menekkään ohi mutta kyllä se päivä päivältä.
En ole kauheasti mitään erikoista tehnyt paitsi että olin sunnuntaina pitkästä aikaa Ellin kanssa ja käytiin kaupungilla ja syömässä ja sen semmoista, illemmalla sitten Roni ja pari sen kaverii sattu soittamaan ja lähdinki siitä taas kaupungille niiden kanssa säätämään jotain, oli ihan kiva päivä ja tulipahan tutustuttua pariin ihmiseenkin!
Eilen olin Kaijalla illalla ja pelattiin jotain pelejä ja illemmalla pelattiin jonkun tunnin verran sen puolsiskojen ja äidin kanssa uunoa, huhhuh onhan siitö tietysti aikaa ku viimeksi pelas sitä nii pisteitä tuli 314..
Tälläistä kouluarkea on ollu nää loppupäivät ja synttärit lähestyy nehän onki jo 2 päivän päästä, eli sitten on tullu mun ja mun parhaan ystävän aika täyttää vihdoin 14 ja pääsee vihdoin shoppailemaan kunnolla!
Tän viikon suunnitelmat olis torstaina mennä Kaijalle ja ostaa kakku ja jotain karkkia ja mennä niille viettää yhteistä iltaa, uu ja sitten perjantaina taiteiden yö ja silloin mennään Kaijan, Ronin ja parin muun kanssa kaupungille viettää taiteiden yötä parhaalla mahdollisella tavalla, lauantaina vissiin sitten Villen kanssa leffaan, tulee sitten vihdoin nähtyä sitäkin, sunnuntaista en vielä tiedä mutta jotain säätöä kumminkin!
Voi perkele huomenna sitten lääkärille ja se tarkistaa multa jotain juttuja ja laittaa jonkun rokotuksen, toivottavasti ei tuu mitään jälkikuumetta koska sitten suunnitelmat menee perseelleen mutta en kyllä usko että niin käy, toivottavasti!


Pedari kumit kemian tunnilla (c) Fanny Veera Emmi
"K-18 JÄRKYTTÄVÄÄ Saatii tietää tänään Emmin kanssa mikä on ZOOTUBE hyi helvetti, tossa on yks hullu joka kuolaa noiden videoiden perään by.Emmi ja Fanny"
"Pikkuserkukset"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti