maanantai 5. joulukuuta 2011

61 "Itsenäisyyspäivä"
Helouu Suomi täyttää tänään 94 vuotta, eikun juhlistamaan sitä!
Tää viikko on alkanu mukavasti itsenäisyyspäivä-tanssiaisilla ja tänään onkin vapaa-päivä, eli aika chilli viikon alku mulle kun mua ei viime viikollakaan näkyny missään, sairastin vaa kotona ja nyt oon melkeinpä terve. Käytiin muuten Saran kanssa lauantaina katsomassa Twilight - Aamunkoi osa 1, oli kyllä ihana leffa ja rakastuin taas jälleen koko twilightiin, loppu kyllä jäi harmittamaan koska se jäi niin hyvään kohtaan ja seuraava osa tulee vasta ensi vuonna marraskuun puolella, miten ihmeessä muistan ensimmäisestä osasta mitään!
Arvatkaa muuten mitä, katoin äsken ikkunasta ulos ja huomasin että siellä sataa vaihteeks jotain muutakin kun vettä, ENSILUMI tuli vihdoin ja odotan ihan innolla sitä kun maa alkaa täyttyy lumesta ja ulkojäät tulee!
Btw eilisestä lyhyesti, eli meidän koululla oli jokavuotiset itsenäisyyspäivä-tanssiaiset ja sen jälkeen päästiin kotiin, koko loppuilta tais mennä siin ku olin vaa kaupungilla kavereiden kanssa, tänään ois suunnitelmissa mennä Tikkurilaan näkemään kavereita ja sitten vähän illemmalla Olariin näkee toisia kavereita eli tänänen on kiireinen päivä, vielä pitäis ehtiä nukkuakkin ku kello on jo 01:44, joten meen varmaan unten maille öitä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti