lauantai 17. maaliskuuta 2012

"My week"


(c) http://saraaaq.blogspot.com

(c) http://saraaaq.blogspot.com

(c) http://saraaaq.blogspot.com

Äiti osti mulle uuden shamppoon joka on toiminu tosi hyvin, hiuksiin on tullu lisää kiiltoa ja väri on pysyny hyvin.

Taas tälläisiä pikkuostoksia, ostin korvikset H&M huvikseen koska näkyi olevan alessa ja noi sopii mun yhteen paitaan, korun sain mummilta tuliaiseksi Canarialta.Eka tet-viikko suoritettu ja seuraava viikko vielä edessä, päivät on ollu aika rankkoja vaikka on ollu pelkkää istumista ja pienten oppilaiden auttamista.
Viime viikosta sen verran että Sara oli meillä lauantaina yötä ja pidettiin sellanen läskeilyilta ja chilailtiin, sitten sunnuntaina mentii kattoo Tuulin telinevoimistelukisoja joka oli super hienon näköstä, en koskaa oo ajatellu kuinka rankkaa ja siistiä ois ite osata tehä sellaisia voltteja ja temppuja mitä ne veti.
Maanantaista lähtien oltii siellä tetissä ja tet-päivien jälkeen oli niin poikki ettei oikee jaksanu tehä mitää, suurimman osan päivistä chillailin vaa Saran kaa ku se on mun kaa samassa tetissä.
Torstaina olin Mikellä pitkästä aikaa ja joo ei oikee tehty mitää, illemmalla oli treenit.
Tänää oltii Saran kaa ostamassa sille laskettelutakkia ja mä ostin kengät, sen jälkeen en oo oikee tehny muuta ku istunu kotona koneen äärellä väsyneenä, alunperin piti lähteä kaverin luokse yöks muttei sitte illemmalla enää jaksanu lähteä minnekkää, ehkä ihan hyvä että jäin kotii vaa lepäilee koska huomenna on suht. aikanen herätys koska mennää katsomaan Rosan, Melissan ja Anskun konffista, nyt alan katsomaan kuluneen viikon salkkareita ja sitten vaa nukkumaan, öitä kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Onks toi pöllökoru hopee vai kultanen? Ku näyttää tos toises kuvas iha kultaselt :D

    http://ruusukerotta.blogspot.com

    VastaaPoista