perjantai 27. huhtikuuta 2012

"All of my change, I spent on you"


Helouu! Tapahtumarikas viikko taas vierähtäny nopeesti.
Tää postaus on aika iso ja kuvia löytyy jonkun verran, varaudu! :)
Maanantaina olin Veeran kaa ja oltiin jossain vaa ulkona ku oli nii hyvä sää, päivän kohokohta oli ku mentii sellasen alikulkutunnelin ohi nii siellä oli jotain ekaluokkalaisia pikkupoikia jotka kiroili ihan helvetisti kaikkea mitä suusta lähtee "vittu porno seksi saatana perkele jumalauta homo lesbo huora..", noo käveltii siitä ihan rauhallisesti läpi ja ihmeteltiin että mihin tää maailma on oikeesti menossa koska sillon ku me oltiin ekalla nii me oltii iha erilaisia sitte yhtäkkii ne ekaluokkalaiset pojat juoksi meiän takaa ja tönäs mua, ajatelkaa sellanen eka luokkalainen poika tulee yhtäkkii vaa takaa ja tönäsee?! Sen jälkee oltiin sillee että mitäs helvettiä tää on sitte se yks niistä kovispossen pojista sano Veeralle "vitun homo" me oltii iha sillee woooot, sen jälkee se kehtas vielä jatkaa ja päätti haukkua veeraa saatanan huoraksi? Nooh.. lähettiin sitte kävelemää vaan eteenpäin koska ei oikee ajateltu tehä mitään asialle koska ne oli kumminki tosi pieniä verrattuna meihin. Lopuks sitte päätettii kävellä siitä taas ohi ihan huvinvuoks haluttiin kattoa tekeekö ne mitään, no nehän oli heti seuraamassa meitä ja huutelemassa kaiken maailman kirosanoja ja loppujenlopuks siinä käviki nii että ne tönäs/nyrkkäs Veeraa..
sitten alko oikeesti palaa hermot mut päätettiin silti lähteä, ihme kyllä oli pakko kävellä takasin ja ei helvetti katottiin niien touhua ja ne leikki jollain kaljapullolla jotain spurguja ja yritti heittää meitä sillä, sitte päätettii iha lopullisesti lähteä ja ne lähti seuraamaan, se yks niistä kysy yhtäkkiä Veeralta "myytkö seksiä", että mitää? Ei helvetti ihan oikeesti, käveltii vaa pois ja naurettii, taas kerran se yks tuli mun luo ja tällä kertaa se rupes repimään mua takista.. sitte kyllä palo hermot ja kysyin ihan suoraan että mitä ikää niillä oli tulla repimään ja työntämään toisia ja vielä paljon vanhempia, johan alko pojat perääntyä. Joo sitte ne ei enää uskaltanukkaa seurata ja siinä oli sen päivän naurut, onhan tää aika outoa että eka luokkalaiset pojat yrittää pahoinpidellä, ei ihan meiän arkipäivää. :D
No päivästä toiseen, tiistaina sitte olin chillailemassa Mikellä ja illemmalla oli joku futiskokous joka oli ehkä maailman tylsin eikä siinä ees pahemmin mitään kiinnostavaa infoa tullu tulevalle.
Keskiviikkona piti lukee ruotsin kokeeseen.. no ei kyllä tainnu aika siinä mennä joten lähin Mikelle hetkeks, sitte illemmalla lähettii Saran kaa virkistävälle lenkille ku oli niin ihana sää, oltii joku vähän päälle tunti lenkillä, hyvä me!
Eilen oli iha super kiva päivä, kokoonnuttiin meiän luokkalaisten ja vanhempien kaa sellaselle kartanolle grillailee ja siinä chillailtii ja pelattii futista, oikeestaan toi kokoontuminen teki hyvää meiän luokkahengelle koska pääsin tutustuu useimpii meiän luokkalaisii joiden kaa en oikee oo kuvitellu olevani tekemisissä kunnolla ja samalla suunniteltiin että koska se kartano oli nii ihana ja iso paikka nii siel on myös mahollisuus yöpyy joten ajateltii mennä kevätretkellä sinne ja olla yötä yhen yön, se ois niin jees koska se koko paikka oli niin upee!
Tänään sitte oltu vaa koulussa ja ei oikee oo ollu mitenkää nii hyvä päivä koulussa koska tänään ei opiskelu yhtään innostanu, mulle ja Veeralle iski ihan kauhee koulumasennus ja ei oikee jaksettu keskittyy mihinkää.. ja tänään vaa oltu koko päivä kotona koska en oo jaksanu lähtee mihinkää paitsi että ajattelin kohta mennä sauvakävelylle koska mul on tuol varastos sellaset kivat sauvat jotka voitin joskus jota en oo yhtää käyttäny ja sauvakävely on kiinnostanu mua jo jonkun aikaa koska se on kuulemma tosi tehokasta. Huomenna sitten laivalla, en jaksa millää oottaa ja kohta on jo vappu, toivottavasti saadaan viettää vappua hyvän sään merkeissä. :)
Ihanaa kevään alkua kaikille! :)

4 kommenttia:

  1. ihania kuvia ja kirjotat tosi kivasti ! :) liityin lukijaks

    http://veerajasesilia.blogspot.com/

    VastaaPoista