lauantai 21. huhtikuuta 2012

"I'll take care of you"


Tänään on ollu just ihana päivä! Aamupäivä chillailtu kotona ja syöty hyvää ruokaa ja tossa hetken aikaa siskolla oli kaveri täällä.
Ja sitten oltii tytsyjen kaa aurinkolahen rannalla ja kanavilla chillailemassa ja venailemassa kesää, oli jotenki niin ihana fiilis ku katto sitä sulanutta merta, auringonpaiste ja lokkien ääni toi niin kesän tunteen, en jaksa enää millään odottaa kesää!
Sitte illemmalla mentii Veeralle syömään ja kattomaan leffaa, oli just kiva ja chilli päivä, kiitos kaikille! :)
Ainiin sorry tänäsestä en oikee voinu räpsiä kuvia edes kännykällä koska minä tyhmä otin eilen muistikortin pois ku latasin kuvia tähän koneelle ja unohdin sitte tunkea sen takasin, harmittaa ku tänään ois saanu niin kivoja kuvia..
Tänänen sai oikeesti sellasen olon päälle että oon niin ylpee että mulla oikeesti on niin ihania ystäviä ja on muodostunu tollanen porukka jossa kaikki pystyy olemaa oma itsensä ja meitä yhdistää niin monet asiat vaikkaki onhan niitä erilaisuuksiaki tietysti!
Huomenna taas sellanen perus päivä että ajattelin nukkua vähän pidempään ja sitten iltapäivällä ois treenit, ei mitään kummosempaa.
-F

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti