sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Note 22 "All you need is friends"

Tänänen alko sillä että aamulla oli hyvän ystäväni Oonan konffis ja rippijuhlat klo.11.00 ja mentiin sinne Kaijan kanssa, konffiksen jälkeen mentiin Oonalle jatkoille juhlimaan sen ripille pääsemistä ja samalla tuli nähtyy Oonan puol siskoo Janinaaki jota en oo nähny aikoihin, oli mukava iltapäivä ja jäätiin sinne vielä Kaijan kaa yli-ajaks ku ei ollu muutakaa tekemistä ja oli kivaa vaihdella Oonan kaa kuulumisii ja sillee, ei tässä muuta tänäsestä paitsi että olin illemmalla Saran kaa ulkona!
Huomenna sit mummi tulee helsinkii ja mennää hakee mulle mun uus pankkikortti jossain vaiheessa, huomenna ois sitten tarkotus kuntoilla with Sara eli urheilullinen päivä tulossa!
"Myöhemmin tulee kuvia Oonasta riparilla!"
Btw se hääjuhla mekko on vieläki ostamatta ja pitäis vielä kattoo jotkut korkkaritki ku mielipide vaihtu etten haluukkaa enää sitä yhtä mekkoa ja pitäis kumminki saada ne ostettuu täs lähiaikoina ku häätki on jo 6.8..
Eniten odotan nyt tässä sitä ku lähetää Pärnuuseen Kaijan kaa 1-5.8 eli 5 päiväksi pääsee ottamaan aurinkoo ja shoppailemaan parhaan ystävän kanssa, mikään ei vois mennä paremmin! 
Enkä oo vieläkää ehtiny käydä lintsillä joten sovittiin Kaijan Oonan ja Saaran kanssa että mennään yhessä 13.8 lintsille jee, mut sit alkaaki jo 16.8 koulut eli minne tää kesäloma on katoomassa ku vastahan tää alko? 


P.s Laitoin äsken vahingossa puhelimen 50 sekunniks mikroo ja se on iha tulikuuma!
Mutta ei se mitää mä laitoin sen pakastimee et se viilenee.. välillä mietin et miten aina onnistun, viimeks mul tippu puhelin vessanpönttöö..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti