sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Note 23 "The days go faster than you think"

Pitkästä aikaa taas! En ole oikeen ollu lauantaista asti koneella nii oon pitäny viikon tauon koneelta ja keskittynyt muihin hommiin, kerron tähän nyt lyhyesti järjestyksessä jokasesta päivästä tällä viikolla.


Maanantaina en oikeen tehnyt mitään muuta ku kiertelin Saran kanssa kaupungilla, kateltiin mulle mekkoa sinne häihin ja ei oikeen löytyny mitään ja siinä meni koko päivä kaupungilla.
Tiistaina olin Kaijan kanssa kaupungilla taas kerran etsimässä mekkoa sinne häihin ja aika nopeasti löytyki se mekko sitte, ei me muuta oikee ehitty tehä ku kierreltii vaa kaupungilla ja siinä se aika meniki kivasti, suunniteltii että mennää joku päivä piknikille Suomenlinnaa.
*kuva tulee myöhemmin*
Keskiviikkona sitten olin pikkuserkun Emmin kanssa kaupungilla ja etittii mulle kenkiä ja tuli semmoset ostettuuki ja kateltiin muuten vaan kaupungilla kaikkea, illalla mentii uimaan ja taas semmonen mukava peruspäivä.Torstaina sitten oliki aika huonot säät ku sato ja ukkosti nii pysyteltii Saran kanssa meillä sisällä ja katottii kaikkii lehtii ja chillailtiin, illemmalla mentii uimaa ku vesi oli tosi lämmintä sateen jälkee, mummoki tuli Helsinkii.
Perjantaina olinki vaa kotona ja tein ruokaa ja kattelin leffoja ku ei ollu mikään mahtava sää ja illemmalla tuli käytyy lenkillä ja meninki mummolle yöks ku se oli yksin tuolla sen toisessa kämpässä.
Lauantaina sitten käytiin shoppailemassa itiksessä äidin, mummon ja siskon kaa, tuli ostettuu parit housut ja pari muutaki juttua, käytiin pitsalla ja shoppailu reissun lopussa käytiin prismassa ruokakaupassa ostamassa jotain ruokaa ja käytiin kattoo meiän uutta astianpesukonetta joka tulee maanantaina meille, ostettii kans äidille hiusväri ja sain värjätä sen hiukset ja niist tuli tosi kivat, sit kans pätkin siskon hiuksii ja leikkasin niit kerroksittain, oon tämmönen meiän perheen kampaaja, sukuunsa tullu.. 
Loppuillasta meninki mummolle yöks Beatan kanssa ja käytiin pyörällä ABC:lla ostelemassa illalle jotain ku oli pakko nähä Kauna 1 ja Kauna 2 vaikka ne onki tullu jo nähtyy aikasemmi. 
P.s Saatiin vihdoin toi mun jopo korjattua!


Äidin uudet hiukset!


Tänään sitten oliki Saran synttärit eli vielä kerran ONNEA SARA! 
Oltiin tänää syömässä Raxissa Saran synttäreiden kunniaks ja se oli aika hauska kokemus, ei varmaa oo sinne sitte enää pitkää aikaa menemistä ton kaiken mokailun jälkee.. 
Ekaks Sara sähli sen jäätelökoneen kanssa ja sitä jäätelöö oli joka paikassa jopa siinä jäätelökoneen allaki.. ja kyl tuli monesti mokattuu nii että ihmiset nauro..
Ja ikää oli? mutta mukavaa oli ja oltii nii täynnäki etten varmaa enää syö tänää yhtään mitään, ja sitten illemmalla kuljettii pyörillä jossai päin Vuosaarta ja käytiin aurinkolahessa vaatteet päällä uimassa ja nyt tulin vaa tähän koneelle dataamaan.

Ei tässä sitten mitään muuta kun että piti lähtee jo huomenna Pärnuuseen muttei lähetäkkää vielä ku vasta joskus tällä viikolla tai sitte se saattaa siirtyä ens viikollekkin, mutta toivottavasti mahdollisimman pian ja en varmaan ehdikkään niihin häihin eli joku muu saa lähteä sinne mun paikalle.Tässä oli tämänkertainen postaus! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti