perjantai 12. elokuuta 2011

Note 26 "Not important"

Noni päätin sitte tehdä nopeasti tälläsen ilta-postauksen, eli tän hetken fiilikset on suoraan sanottuna helvetin väsyneet ja ajattelin mennä nukkumaan, viikko on kulunu taas kerran tosi nopeasti ja kohta alkaaki jo koulut ja treenitki alkaa taas!
Huomenna ois lähtö lintsille Kaijan, Oonan ja Saaran kanssa ja niin edelleen vaikka mennäänki vaan iltahupiin koska saadaan sitte myöhemmäks Kaijan kaa ilmaislippui sinne mun ukilta.
En jaksa odottaa maanantaita kun nään vihdoin taas Elisan, ihanaa ku tulee sitäki nähtyy nyt ennen ku koulut alkaa ja pääsee näyttää sille paikkoja Helsingistä.
Tänäsestä, oon ollu vaikka missä ja heräsin aika aamulla ja sillo oli just tollanen haikee ilma, mihin kesä on kadonnu? vaikka ne kyllä lupasi hellettä ens viikoksi, mut miks just ens viikko ku sillon on kouluu eikä ehi tekee mitään..
Uuu mutta tänään muuten on Hifkin ja Jokerien harjoitusmatsi tulevaa kautta varten, eli se tarkoittaa sitä että kohta alkaa SM-liiga kausi ja pääsee vihdoin seuraamaan jääkiekko matseja, välillä toivon jo että olis jo talvi!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti