sunnuntai 14. elokuuta 2011

Note 27 "Failed, you will need to raise the head up"

Tänäsestä en haluakkaan puhua, meni jotenki sekasin puhelin ja rupesin mokailemaan koko puhelimen kanssa ja tuli sovittua vaikka mitä ja menin mokaamaan kaiken, haluan vielä pyytää Elliltä anteeksi mokailuani ja toivottavasti annat vielä anteeksi! :(
Eli tänään oli aika sekalainen päivä ja tietysti aika erikoinen loppu tuli tohon ennenku lähdettiin kotiin, no mut onneks Sara tulee piristää mua tänne meille yöksi ja käydään tossa rastilassa uimassa ja katotaan jotain leffoja eli tää ilta ois tällänen vika vapaa-ilta ennenku koulut alkaa.
Oltiin muute eilen sittenki Kaijan kaa vaa kahdestaa lintsillä mut mentiinki vaa iltahupiin ja ehdittii olee vaa 3 tuntii siellä, lintsin mentyy kii lähettii Kaisaniemee syömään mäkkii ja mentii istuu senaatintorille vielä ku ehittii ja sillain se ilta-yö meni, lähettii jossai 23.00 maissa metrolla kotiin ja turvallisesti päästii kotii vaikka pari tapausta tuliki kohattuu..
Huomenna sitte näänki Elisan, jee en jaksa odottaa huomista!
Eli lopetan varmaa nyt tän kirjottamisen tähän ku Sara tulee varmaa kohta ja saatan tulla vielä myöhemminki kirjottaa lisää tänne jos ehdin tai jaksan.
"Omegle-keskustelu"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti