torstai 25. elokuuta 2011

Note 32 "My birthday"

Hejsan! Tänään on vihdoin se päivä mitä me ollaan odotettu eli mun ja Kaijan synttärit, tästä päivästä ois aika paljon kerrottavaa joten kirjoitan lyhyen ja ytimekkään tekstin tästä päivästä!
Eli aamulla lähdin jo klo. 09.00 tapaamaan Kaijaa metroasemalle ja mentii synttäriaamiaiselle syömään ja oltii siinä hetken ennen koulujen alkua, koulussa ei tapahtunu kummempia, perus aineita ja vaikka mitä tylsää.. Koulun jälkeen lähettiinki suoraa Rastilaan tekemään pari juttua huomista varten Kaijan, Emmin, Kian ja Veeran kanssa, sitte lähettiinki siitä suoraan kaupungille ja ajatuksena oliki mennä kattoo leffaa mut myöhästyttii leffasta ja mentiinki Pizza Huttii syömää synttäreide kunniaks, sen jälkeen mentiinki vaa kattelemaan kaikkea kaupungille ku huomenna sataa rahaa ja sitte ei muuta ku oli kiva synttäripäivä, kiitos Kaija oot ihana! :)
Huomenna ois sitte kans luvassa ihana päivä elikkä taiteiden yö "suomalaisittain päihteiden yö", eli sitten mentäis Kaijan, Ronin, Erikin ja joidenki kanssa kaupungille viettää synttäreitä yhdessä, en jaksa oottaa on tulossa mahtava ilta ja pääsee näkemään tyyppejä! Oi että rakastan synttäreitä<3
P.s ainut asia mitä oon surenu tänään on se että pelottaa että menetän mun rakkaan, toivottavasti se oikeasti tajuu että se on ainut asia josta välitän niin paljon!


"Rikan tuli kaapista ulos"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti