lauantai 27. elokuuta 2011

Note 33 "Taiteiden yö"

Hejsan! Eilen sitte oltiin kaupungilla juhlimassa taiteiden yötä Kaijan, Ronin, Erikin, Aapon ja Felipen kanssa, kierreltiin kaupunkia ja oli todella hauskaa ja tuli tutustuttuu pariin uuteen tyyppiinki taas kerran ja en kadu mitään eilisessä, eli oli tosi ihana ilta kiitos kaikille paikalla olijoille! :)
Ja melkein unohdin, olin eilen myös shoppailemassa ennenku mentiin kaupungille, ostin paitoja, housut, kaulaliinan ja sellasen ihanan korun ja synttäri rahaa vielä jäljellä, eikun vain säästelemään ellei tuu taas tilaisuus päästä shoppailemaan.pinkit kynnet ja pinkki tölkki<3
Tänään sitten olin Villen kanssa leffassa käytiin katsomassa Kapteeni Amerikka 3D, oli kyllä ihan hyvä leffa ja oli mukavaakin, sitte illemmalla olin Saran kanssa jossain meillä päin ja tehtiin jotain oltiin vaa jossai pihoilla ja sillain perus säätämistä, huomenna sitten ois vuorossa illemmalla peli ja sitä ennen lähen keskustaan Ronin, Erikin ja Kaijan kanssa, voi että mä välillä vihaan jalkapalloa ku se vie kaiken ajan!
Tässä tää nyt sitten oli, en jaksanu kirjoittaa kauhean pitkästi ku tulis niin paljon juttua eilisestä niin päätin jättää ne asiat ja kirjoittaa tämmöisen lyhyen postauksen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti