perjantai 9. syyskuuta 2011

Note 35 "Normal days"

Viikko on taas vierähtänyt todella nopeasti ja ei oikein ole ollut mitään kauhean erikoista tai mieleen pistävää tästä viikosta, mutta kerron silti tapahtumia ja kuulumisia tältä viikolta ja kerron myös pari juttua sunnuntaista että saan kuvatkin sopimaan tähän blogiin!
Sunnuntaina oltiin siis Saran kanssa Tapiolassa pelaamassa jalkapalloa ja oleskeltiin muutenkin vain siellä kavereiden kanssa, aluksi ei kyllä onnistanu yhtään Espoossa suunnistelu koska meille kerrottiin väärä bussi ja mentiin jonnekki Friisilään joten opimme että tästä lähtien emme kysy enään ikinä Erikiltä bussi-matkoihin liittyviä reittejä/asioita mutta sentään loppujenlopuksi päästiin sitte Tapiolaan ja oli ihan mukava iltapäivä ja pääs näyttämään taitojakin! 
Elikkä maanantaista keskiviikkoon ne on ollut ihan tavallisia päiviä, oon ollu treeneissä, keskiviikkona oli peli Espoossa ja peli päätty EPS:ille 2-1 ja ne teki just vikal sekunnil sen maalin eli oli taas tosi tasanen matsi. Eilen sitten oltiin Saran kanssa käymässä forumissa ku siellä avautu uusi ruotsalainen vaatekauppa jossa on aivan ihania vaatteita, ei kyllä pahemmin ostettu mitään koska jonoa oli aivan järkyttävän paljon ja jotkut jonotti siellä ostoksien kanssa jonkun tunnin ennenkun ne pääs pois joten mielummin meen silloinkun ei ole enään niin pahaa tungosta. Oltiin kans eilen muuten vaan shoppailemassa ja ostin ittelleni housut, paidan ja hiusvärin ja siinä samana iltana värjäsin hiuksetkin ja niistä tuli onnistuneet!
Tänään olin vaan koulussa ja meillä oli taas ihanat kemian tunnit... illasta lähin kaupunkii leffaan Erikin ja Felipen kanssa ja käytii kattomassa Apinoiden planeetan synty ja olihan se kyllä hyvä leffa ja oli mukava päivä!
Huomenna sitte ois suunnitelmissa olla Felipen ja parin muun tyypin kanssa jossain vain ulkona ja sunnuntaina meen Olariin ku Erik asuu siellä nii meen kattelee vähä paikkoja ja sillee, ei mulla sitten muuta ja loput tulee sitten kuvina, kiitos! 


"Tien päältä" (c) Sara Pakkanen

"Matka popitusta"


(c) Sara Pakkanen


(c) Sara Pakkanen


"Professori-style"


"Ylpeenä koska saatiin mangesiumnauha syövytettyä"


"Miro paljastelee"


"tyy tyy tyy, Oona ft. pirkka-lehti"


"tyy tyy tyy, Mira style"


"Aww söpö rikan"P.S Meidän luokka on omaperäinen, ootte ihania kaikki! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti