lauantai 3. syyskuuta 2011

Note 34 "Bad luck"

Heips! Tää viikko on ollu aikamoinen epäonnen viikko, pettymyksiä ja epäonnistumisia täynnä muttei se mitään eli pää ylös ja kohtaamaan uusia pettymyksiä. 
Sunnuntaina oli peli Riihimäellä ja sinne lähdettiin Saran kanssa ja automatka kesti noin tunnin ja meillä oli oikein hauska auto-matka, onneks meiän takakontin lasit on pimennetty.. no peli meni melko hyvin ja hävittiin 4-3 ja toisten maali tuli vikoilla minuuteilla joten peli oli aika tasasta, huonoa oli se että satutin jalan ja tuskin ees pystyin kävelemään kunnolla.. ja pelin jälkeen sitten oli taas tunnin ajo-matka kotiin, sitten oli tarkoitus vaalentaa hiuksia joten rupesin vaalentamaan niitä ja en tajunnu että ostin vaalennusvoiteen ja koko hiukset oli värjäyksen jälkeen kokonaan kirkkaan vaaleansiniset ja oli harmaitakin kohtia hiusten alla joten se siitä ja päätin värjätä heti seuraavana päivänä vaaleanruskeiksi.
No sitten maanantaina aamulla käytiin ostamassa väri ennen lääkärissä käyntiä ja voi helvetti tulos oli harmaaruskea ja ai että hävetti mennä sieltä minnekkään mutta onneks olin vaa 2 tuntia koulussa ja lähdinki lastenklinikalle tarkastuttamaan jalkaa, sen jälkeen mulle tuli 5 päivän liikuntakielto ja sitten vielä vittu 6h poissaoloa koska isä laitto ne luvattomiks poissaoloiks koska tulin kotii kipeän jalan takia ja se ajatteli että lintsasin.. ai että onnistun saamaan melkein heti koulun alettua poissaoloja, vitutti ihan saatanasti ei ku sitte vaan suorittamaan niitä paskoja! 
Sitten värjäsin vähän vaaleammaksi jollain paskalla värillä joka ei oikeen auttanu eli tavotteena ois värjätä ens viikolla viimeistään vaaleiksi takaisin!
Torstaina Emmin kanssa itiksessä shoppailemassa ja Emmiltä katos 50e, herranjumala miten voi edes käydä sillain.. No loppuviikko on ollu sitten vaa yhtä paskaa kunnes tuli vihdoin kaikkien rakastama perjantai, Sara tuli meille yöksi ja lähettiin ulos tekemään kaikenlaista jännää, oltiin siinö Jarin, Miron ja Nikon kaa ja tuli mokattuu pahasti onneks ei käyny mitenkää kotona..
Tänään sitten on ollu erikoisen chilli päivä oltii Saran, Erikin ja Alen kanssa kaupungilla ja chillailtii siellä ja sellaista perus olemista ja niin edelleen!
Huomenna ois sitte 10.00 aamulla treenit ja sitten loppupäiväksi Tapiolan urheilupuistoon Saran, Erikin ja Alen kaa pelaamaan futista ja sillai, pääsee vihdoin näkemään vanhaa asuinpaikkaa! 
Tässä tää mun lyhyt kirjoitus-osio ja loput tulee kuvina, tack!Tästä mulle tuli vaaleansiniset hiukset

Jos haluut vaaleanruskeat hiukset NIIN ÄLÄ IKINÄ OSTA TÄTÄ sulle tulee vaaleenharmaaruskeevihreät

Lopputulos
Keskittyminen tunnilla 100%

by. Joonas

ylpeenä, Miron 3D lasit

RLS gangsteri 


teini-angst tunnilla


2 kommenttia:

  1. itseasias mitää tummanvaaleeta hiusvärii ei kannata ostaa jos sul on blondit tai vaaleet hiukset ja haluut värjätä vaaleenruskeeks tai tummanvaaleeks, niist tulee aina vihertävät

    VastaaPoista