torstai 15. syyskuuta 2011

Note 37 "We belong together"

Melkein viikko vierähtäny taas ja en ole päässyt kauheasti kirjoittelemaan kuulumisia ja sen enempää.
Sunnuntaina olin espoossa, maanantaina olin espoossa ja tiistaina taas oli peli, joten alkuviikko on edenny aika normaalisti.
Eilen sitten oltiin Emmin, Melissan, Idan, Markun, Kimin ja muiden kanssa saatananpalvojien metsässä, se oli ihan sika pelottava paikka en edes ehtiny räpsiä kuvia mutta kyllä niitä tulee myöhemmin tänne, eli siis seikkailtiin siellä sellasella polulla joka vei sellaseen tosi pimeään luolaan jossa oli kamalasti tuoleja, kynttilöitä, piikkilankaa ja joku pöytä, siellä luolassa oli jotain kiviä joiden päältä piti mennä että pääs sinne kuivalle maalle ja sitte se luola jatku vielä sinne pidemmälle ja tuli käytyy sielläkin.. se oli tosi kiehtovaa ja ajateltiin mennä Emmin kanssa käymään joku päivä siellä uudelleen!
Tänäine on ollu vaan säätöä ja niin edelleen, istuttiin Mellun ja Anskun kanssa kuviskerhossa luvattomia poissaoloja ja sen jälkeen oon vaan ollu koneella ja kohta pitäis ruveta lukemaan huomiseen kemian kokeeseen.. Ja unohdin jo melkein että meillä on huomenna koulukuvaukset ja en tiedä yhtään mitä aion laittaa päälle joten pitäis kohta alkaa katsomaan ettei mee sitten koko loppuilta niien kanssa säätämiseen.
Ja tänään alko kaikkien odottama SM-liiga ja tietysti heti ekana tosi jännittävä matsi ifkillä jokereita vastaan, tsemii IFK ! 
Mutta enempää kirjoitettavaa ei tule oikein mieleen joten loput laitan kuvina, tack!

"Aiheena kaverikollaasi"
"en gång IFK alltid IFK"Ei kommentteja:

Lähetä kommentti