lauantai 17. syyskuuta 2011

Note 38 "I'm lost"


Ciao! Eilen oli koulukuvaukset ja kuvat onnistu ihan hyvin, nyt vain pitää odotella että ne kuvat tulee ja siinä menee kyllä jonkun aikaa, aika perseestä mutta kai se on odottamisen arvoista,
illemmalla sitten lähdin Saran kanssa kiertelemään Vuosaarea ja oli kivaa vaikkei mitään erikoista tehtykkään!
Tänään oli sitten aivan ihana lauantaikoulupäivä ja aiheena oli vielä "urheilupäivä" ja ei todellakaan innostanut lähteä heti aamusta juoksemaan ja kävelemään 4.8km, oli kyllä aika helvettiä mutta nyt ainakin osataan arvostaa Saran kanssa istumista!
Sitten loppuillasta olin espoossa ja tuli käytyä isossa omenassa ja tuli oltua vaikka missä ja seura oli kyllä kivaa ja piristävää.
...huoh sen haluan sanoa että oon ihan hukassa ja sekasin kaikesta, miks rakkauden pitää olla niin vaikeeta? välillä vihaan kaikkea rakkauteen liittyvää, maailman tärkeimmän ihmisen menettäminen on kamalinta mitä voi tapahtua! :(
Mutta huomenna sitten joukkoelaisten kanssa kantamaan naisten EM-matsiin lippua ja jotkut menee pallotytöiksi pelin ajaksi, eli huomenna tiedossa kiva päivä ihanien ihmisten kanssa! 
"I can’t rest, I can’t lie. All I need is you and I, without you. I can’t take one more sleep this night without you, without you. I won’t sob, I won’t cry. If you’re not here, I’m living life without you, without you. I can’t look, I’m so blind. Lost my heart, I lost my mind without you."
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti