maanantai 19. syyskuuta 2011

Note 39 "I can’t get you off my mind"

Hei! Eilisestä sen verran että oli ihan mahtava päivä oltiin jengiläisten kanssa suomen naisten EM-karsinnoissa kantamassa lippuja ja päästiin pallotytöiksi, oltiin VIP ja kannettiin jengiläisten kanssa Suomi-Skotlanti matsin alkaessa liput kentälle ja me päästiin kantamaan Saran, Jennin ja Zrjanin kanssa se kaikista suurin RESPECT lippu keskelle oli kyl aika helmi, sitte loput ajasta oltiin pallotyttöjä ja oli sekin ihan kivaa päästä katsomaan Suomen voittoa, kiitos kaikille eilisestä oli tosi kivaa!
Tänään sitten en mennyt kouluun, aamulla kuumetta ja kauhea päänsärky ja oon vaan kattonu simpsoneita ja kohta alan katsomaan paranormal activityä.. muuten voiko päänsärkyä oikeasti sairastaa koska mulla on se niin usein? No jaa mut huomenna kai kumminkin kouluun ja silleen. 
Ääh oon muuten miettiny että millasen talvitakin haluun ku ei oo mitään ideaa ku haluaisin ehkä jonkun vähän pidemmän missä on karvahuppu ja silleen mutta kun ei oikein tiedä sitten millaisen.. ei mulla muuta ku tässä tää nyt oli tää mun kipeänpäivän lyhyt postaushetki!

1 kommentti:

  1. Sul saattaa olla migreeni jos sul on pää usein kipee :D:d

    VastaaPoista