perjantai 3. helmikuuta 2012

"And all along I believed I would find you."
Heii taas, nyt en oo kauheesti ollu koneella ku oon ollu kipeenä ja en ole edes vaivautunu avaamaan konetta, lähes koko ajan katellu vaan leffoja ja niin edelleen mitä yleensä kipeenä tehdään.
Kyllä tää tästä.. kohta varmaan taas terveenä ja oikeestaan enää on vaa tää ärsyttävä yskä joka ei millään meinaa loppua.
Tänään alko yhtäkkiä ihan kauhee ikävä ku ei oo nähny kavereita 5 päivään ja muutenki rupes miettimää että kenen kaikkien kanssa täs on ollu viime vuonna joiden kanssa en enää hirveesti oo, onneks pääsee maanantaina takasin kouluun näkemään tuttuja!
Tänään vaa ärsyttänyt se että huomenna vois jo lähteäkki ulos mut kaikil on jotain tekemistä, suurin osa menee kattomaa talviklassikkoo jota itekki olisin halunnu mennä kattomaan mutta tyydyn sitten telkkarista kattelemiseen, sentään saa olla lämpimän peiton alla kun taas paikalla olevat joutuu kärsimää kylmyydestä.
Plääh ei oo muuten vieläkää tää hiustenvärjäysprosessi edenny.. ei vaan millään osaa päättää että pitääkö tälläsinään vai laittaisko jotain raitoja tai jopa värjäis takas omaks väriks joka on semmonen vähän tummempi blondi johon sitten laittais raitoja, mitä mieltä te ootte?
Oho.. kello on jo vähän yli 3, aika on menny ihan liian nopeesti vois kyllä mennä pikkuhiljaa nukkumaa joten öitä vaa!

2 kommenttia:

  1. pidä tollasin sun hiukset tai sit ois iha sika kivat sellaset sun oman väriset ja siihen vaaleit raitoja! :) tosin itte oon kans aatellu laittaa näihin nyt vaaleit raitoi että joskus saisin nää takas blondiks!

    VastaaPoista
  2. kiva blogi :)    http://www.veerruu-timeofmylife.blogspot.com/

    VastaaPoista