lauantai 3. maaliskuuta 2012

"Living my dream."Tänään on ollu aika erikoinen päivä, aamulla heräsin siihen että setä tuli huutelemaan ihan korvan viereen "HERÄTYS" jossain 8-9 maissa ja tietysti samana yönä olin mennyt vasta kello 5 nukkumaan joten ei ollut kauhean kiva tapa aloittaa aamu.
Päivällä lähin kaupungille Willen kanssa ja oltiin siellä jonkun aikaa sillee ihan perus chillailuu, jossain iltapäivällä Sara pyysi mua lähtemään sen mukaan steissille kaupoille, sen jälkeen mentii syömään ja tavattii pari kaverii joiden matkaan mä sitten lähdin, mentii Rosan ja Melissan kaa Töölöön tapaamaan Sheikkuu ja siinä se loppuilta kulukin, ihan eri tavalla ku olin päivän ajatellu mutta kivaa oli, kiitos kaikille. :)
Huomenna sitten kai Otson kanssa tai jotain sinne päin ja sitten illemmalla biologian kokeeseen lueskelua, pitäis saada hyvä numero siitä, onneks enään 1 viikko niin sitten alkaa tet-jakso joka kestää 2 viikkoa ja pääsee eroon koulusta!
Nyt sitten istun koneella ja mietin että pitäiskö mennä nukkumaan koska viimeyön unet jäi aika vähäisiks, ei kyllä yhtään huvittais mennä nukkumaan mutta kai se on pakko joten hyvää yötä kaikille ihanille!

2 kommenttia:

  1. ihania kuvia <3 liityin lukijaks ja liity toki munki jos tyksit ;) <3

    goldmine-elly.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. kiitos!! <3 juu käyn katsomassa! :)<3

    VastaaPoista